LeoCor
SAMTALA...

VÄGLEDNING

Står du iför ett skifte i ditt liv och vet inte riktigt i vilken ände du ska börja? Eller har du tagit steget och känner dig totalt förvirrad? Anledningarna kan vara många till att man behöver tala med nån. Jag har personligen gått om från högpresterande, missbrukande, utmattad två-barnsfar med komplex PTSD till någonting helt annat idag.
Resan fortsätter än men jag har under min väg samlat på mig en hel del verktyg och erfarenheter som jag gärna delar med mig av till dig. Utifrån våra samtal kan vi kartlägga vart du är just nu, vart du vill och vad du behöver föra att komma vidare.
Du är varmt välkommen att boka din tid via mail eller telefon.


PLATS

BJurholmsplan 28, Skanstull

eller ZOOM

TID

60 min

Under mina år av läkande och frigörande av gamla trauman, spänningar och gamla förlegade tankemönster så har jag samlat på mig en hel del verktyg och erfarenheter jag gärna delar med mig av. Tyvärr lever de flesta i det tysta när de går igenom tuffa utmaningar. Detta resulterar i ett emotionellt utanförskap och hög belastning på kropp, sinne och nervsystem. Genom att tala med någon som du resonerar med, så kommer du tillbaka till gemenskapen och läkandet. Du är varmt välkommen att boka din tid med mig här.