Första mötet


120 min
Swedish or English
Face 2 Face eller Zoom
2400 SEK
BOKA SESSION ELLER 10 MIN GRATIS FÖRSTA-SAMTAL
Det här mötet kommer att vara början på något mycket transformativt, så jag behöver höra din story. Vi börjar med ett visst samtal där du kan spegla dig själv och vad du tror om dig själv och omvärlden. Detta samtal kommer aktivera din kropp och ditt undermesvetna som gör att vi direkt kan börja arbeta med dig. Vi belyser de mönster du först och främst vill förstå dig på och vill skifta till det bättre.
Efter att ha haft detta samtal, som kan vara triggande (på ett väldigt ögonöppnande sätt) går vi vidare till ditt, undermedvetna, din kropp och ditt hjärta som också har sitt att säga. Detta gör vi genom hypnos och djupandning.
Vill du boka in ett gratis första samtal för att höra mer (10 min) eller en session, så gör du det här. 

Tommy Inkilä

Allt började med en svår utbrändhet / utmattning som vägrade ge med sig.
Utbrändheten var bara en gigantisk påminnelse/larm för att komma tillbaka till mitt sanna jag som var gömt djupt i min kärna, bakom lager och lager av programmeringar, negativa tankemönster, känslomässiga trauman, falska övertygelser och betingningar. Allt ovanstående skapar enorma mängder stress, spänning och rädsla i våra liv.
Jag är här för att hjälpa dig att komma tillbaka till ditt sanna jag, när du är redo för det.
Jag kan garantera kraftfulla insikter, spänningsmönster som släpper och nya perspektiv på livet.
Allt detta leder till ett mer balanserat liv och flera steg närmare ditt sanna jag. Allt jag hjälper till med kommer av egen erfarenhet och lång praktik. Jag är även far till två barn, så jag vet hur svårt det kan vara för dig som har barn och hamnar i denna situation.


Instagram