Vägledning/ Terapi /  Integration

60 min


Swedish or English
Face 2 Face eller Zoom
1400 SEK
BOKA SESSION ELLER 10 MIN GRATIS SAMTAL


Står du inför en massiv förändring i ditt liv och vet inte riktigt vart du ska börja? Kallar du det en livskris? Jag skulle säga att du är i ett uppvaknande. Uppvaknande till dig själv och ditt fulla potential.
Eller har du redan tagit steget mot ett mer autentiskt och glädjefyllt liv och känner dig helt plötsligt förvirrad eller tom?
Eller har du kanske upplevt något väldigt smärtsamt i exempelvis en Breathwork eller en Ayahuasca och behöver integrera?
Det finns väldigt många anledningar till att behöva prata med någon. Du kan kalla det för terapi, integration, vägledning eller bara för ett samtal. Namnet är inte så betydligt. Det viktiga är att du får ut något ut av sessionen. Jag har personligen gått från Komplex-PTSD, högpresternade, alkohol/ fest/ drog-beroende, utmattad, tvåbarnsfar till något helt annat idag. Något jag aldrig trodde jag kunde finna: Balans, glädje, harmoni, disciplin m.m

Tommy Inkilä

Allt började med en svår utbrändhet / utmattning som vägrade ge med sig.
Utbrändheten var bara en gigantisk påminnelse/larm för att komma tillbaka till mitt sanna jag som var gömt djupt i min kärna, bakom lager och lager av programmeringar, negativa tankemönster, känslomässiga trauman, falska övertygelser och betingningar. Allt ovanstående skapar enorma mängder stress, spänning och rädsla i våra liv.
Jag är här för att hjälpa dig att komma tillbaka till ditt sanna jag, när du är redo för det.
Jag kan garantera kraftfulla insikter, spänningsmönster som släpper och nya perspektiv på livet.
Allt detta leder till ett mer balanserat liv och flera steg närmare ditt sanna jag. Allt jag hjälper till med kommer av egen erfarenhet och lång praktik. Jag är även far till två barn, så jag vet hur svårt det kan vara för dig som har barn och hamnar i denna situation.

Instagram